Üst Banner
Güzellik Kraliçesi'nin korkunç sonu!

Güzellik Kraliçesi başına geleceklerden habersiz sıradan bir gün geçiriyor gibi görünüyordu. Kendisine sessizce yaklaşan canilerden biri ansızın ateş açtı. Öyle ki saldırgan, genç kadın yerde yatarken dahi tetiğe basmayı sürdürdü. Kanlı saldırı akıllara, genç kadının gösterişli yaşamının ardındaki karanlık bağlantıyı getirdi. Ekvador'un güzellik kraliçesi Landy Parraga, güpegündüz uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Landy Parraga adındaki 23 yaşındaki kadın, 2022 yılında Los Rios eyaletini temsil ederek 'Miss Ecuador' yarışmasına katılmıştı.

GÖSTERİŞLİ HAYATIN ARDINDAKİ KARANLIK GERÇEK

Sosyal medya hesaplarında bir milyondan fazla takipçisi olan Parraga, aynı zamanda kendi spor giyim markasını işletiyordu. Dünya gezileri ve lüks yaşam tarzı ile ülkede sosyal medya fenomeni haline gelen güzel modelin gösterişli yaşam tarzının arkasında karanlık bir gerçek vardı. Buna göre, ülkede çok sayıda tutuklamaya yol açan organize suç davasında güzellik kraliçesinin de adı geçiyordu. İngiliz basınına göre, genç kadın, 2022 yılında hayatını kaybeden uyuşturucu kaçakçısı Leandro Norero ile bağlantısı vardı ve kadının hesaplarının Başsavcılık tarafından incelenmişti.

KANLAR İÇİNDE YATARKEN TETİĞİ ÇEKMEYİ SÜRDÜRDÜ

Parraga'nın cinayete kurban gitmesinin ardından gündeme gelen, güvenlik kamerası görüntülerinde Quevedo şehrindeki bir mekanda ismi açıklanmayan bir adamla sohbet ederken görülüyor. İkilinin konuşması devam ederken yüzlerinde maske olan iki silahlı saldırganın aniden mekana giriyor. Adamlardan biri kapının ağzında nöbet tutarken diğer saldırgan ise, hızla ikilinin yanına yaklaşıyor ve hem kadına hem adama kurşun yağdırıyor.

Genç kadın aldığı kurşun yarası sebebiyle yere yığılıyor, saldırgan bu sırada acımasızca yerde yatan Parraga'ya ateş etmeyi sürdürüyor. İki saldırgan güpegündüz işledikleri soğukkanlı cinayet sonrası hızla uzaklaşıp kayıplara karıştı. Genç kadının kanlar içinde yerde yatması ise tüyler ürpertti. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, hızla delil toplamak üzere çalışmalara başladı. Soruşturma ise sürüyor.

 

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!