Üst Banner
Selena Gomez'den kendisine böbreğini bağışlayan arkadaşına doğum günü mesajı!

Selena Gomez ile yıllar önce ona böbreğini vererek hayatını kurtaran, ABD'li şarkıcının en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın arası; Gomez'in geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamanın ardından açılmıştı. Gomez, son hamlesiyle aralarındaki buzların eridiğinin sinyalini verdi. Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, 2017 yılında uzun süredir tedavi gördüğü Lupus hastalığı nedeniyle böbreklerinin çalışmaz hale geldiğini ve böbrek nakline gereksinim duyduğunu açıklamıştı. Gomez, uzun bir süre ortadan kaybolmasının ardından Instagram’dan bir açıklama yapmış kendisine böbreğini veren kişinin en yakın arkadaşı olduğunu söyleyerek; "Güzel arkadaşım Francia Raisa, bana eşsiz bir hediye verdi. Seni çok seviyorum kardeşim" ifadelerini kullanmıştı.

ARALARINDA SOĞUK RÜZGARLAR ESMEYE BAŞLADI

Ancak 2007'den beri yakın arkadaş olan ikilinin arasında, 2022’nin kasım ayında Selena Gomez’in yaptığı bir açıklamayla soğuk rüzgarlar esmeye başlamıştı. Rolling Stone dergisine konuşan Selena, "Sektördeki tek arkadaşım Taylor Swift, hiçbir zaman havalı ünlülerden oluşan bir kız grubunda yer alamadım. Bu yüzden de hep kendimi o ortamlara yabancı hissettim" demişti.

Bunun üzerine Francia Raisa, Gomez'in gündem olan sözlerine; "Hmmm ilginç" yorumunu yazmış; sonrasında ise hemen silmişti. Gomez de "Üzgünüm her açıklamamda tanıdığım her insanın adını anmıyorum" yazdığı başka bir yorum yaparak Francia'ya cevap vermişti.

"SELENA, ZORBALIĞA GÖZ YUMMAZ"

34 yaşındaki aktris Francia Raisa, TMZ'ye konuşarak yaşananların ardından Selena Gomez'in hayranlarının kendisini ölümle tehdit ettiğini açıklamış ve zorbalığa uğradığını iddia etmişti.

Kendisini en çok üzen yorumun, birinin "Umarım kalan tek böbreğini de birileri paramparça eder seni lanet olası" yazması olduğunu söyleyen oyuncu, arkadaşının böyle bir zorbalığı asla onaylamayacağını bildiğini de söylemişti:

BUZLARI ERİTTİLER

Tüm bunların ardından Gomez (31), 35 yaşına basan arkadaşının doğum gününü kutladı. Raisa ile çekilen fotoğraflarını peş peşe paylaşan şarkıcı, "Bu özel insana en mutlu doğum gününü diliyorum. Hayat bizi nereye götürürse götürsün, seni seviyorum" mesajını yazdı.

Gomez'in kısa sürede 6 binden fazla beğeni alan bu gönderisi; ikilinin aralarındaki buzları erittiği yönünde yorumlandı.

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!