Üst Banner
Otomobilinden elinde silahla çırılçıplak indi!

Bir apartmanın katları arasında çıplak dolaşan adamın şoku atlatılamadan, bu kez rastgele ateş açarak otoyolu birbirine katan sürücünün görüntüleri yayınlandı. California'da 48 saat içinde gerçekleşen akılalmaz iki olayın şokunu yaşıyor. Rahatsız edici ilk görüntünün kaydedildiği yer, Los Angeles oldu. Doğu Hollywood semtindeki North Serrano Caddesi üstünde yer alan bir binaya, elinde bıçak olan çırılçıplak bir erkek girdi. Apartmanda yaşayan Vanessa Salguero, "Bir gece çıplak dolaşıyordu, çırılçıplaktı. Geçen hafta uyuyamadım, gözüme uyku girmedi. Dairelere zorla girmeye çalışıyor" dedi. Apartman sakinlerinin tanımadığı yabancının elinde büyük bir bıçak vardı. Ayrıca bir maske de taşıyordu.

Binada yaşayanlar çıplak dolaşan adamı hemen polise bildirdi. Ancak olay yerine gelen polislerin verdiği cevap sıra dışıydı. Apartmanda kiracı olan Maria Teresa, yerel medyaya verdiği röportajda "Polis bize 'Ama o hiçbir şey yapmıyor' yanıtını verdi. Doğru zaman nedir? Hepimiz öldüğümüzde mi?" cümlelerini kurdu. Bina yönetiminin giriş kapılarının kilitlerini değiştirdi ancak bu adım sorunun çözülmesine yetmedi. Doğu Hollywood semtindeki binadaki sorunların başlangıcı ise, sakinlere göre bir kadının apartmanı havaya uçuracağını söylemesesi oldu. Kadının psikiyatri kliniğine götürülmesini, çıplak dolaşan adamın ortaya çıkışı izledi.

TRAFİK DURDU

San Francisco-Oakland Körfezi Köprüsü'nde ise trafiğin yoğun olduğu saatlerde eşine az rastlanır sahneler görüldü. Bir sürücü, 911'i arayıp bir başka sürücünün yerel saatle 16.40 sularında kendilerine silah doğrulttuğunu söyledi. Sürücü, San Francisco Körfezi'nden geçen otoyolun I-80 üst geçidi bölgesinde olduğu bilgisini verdi. Polis ise, kadın sürücünün önce otoyolun ortasında durup aracından bıçakla indiğini, etraftaki diğer sürücülere bağırmaya başladığını bildiriyor. Otomobiline geri dönen sürücü Oakland'a doğru hareket etti ancak bir gişede tekrar frene basıp durdu. Yine aracından indi, bu kez çırılçıplaktı ve elinde de bir silah vardı. California Otoyol Devriyesi'nin adını açıklamadığı kadın sürücü geriye döndü ve rastgele ateş açmaya başladı. Arkasında diğer otomobiller vardı.

Video görüntülerine otoyolda çırılçıplak yürürken ve havaya ateş ederken yansıyan sürücü, polisler tarafından gözaltına alındı. Yerel medya, mucizevi bir şekilde kimsenin yaralanmadığı olayda ikna edilerek gözaltına alınan sürücünün neden ateş açtığının henüz bilinmediğini aktardı. Yerel bir hastanede psikolojik değerlendirmeden geçirilecek kadın, daha sonra polis tarafından tutuklanacak. Körfez Köprüsü'ne yakın bir noktada gerçekleşen olay sırasında yol bir saat kapatıldı ve trafikte uzun araç kuyrukları oluştu.

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!